'Op werkdagen voor 18:00 besteld = Morgen in huis!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Cadeau voor juf

De juffen en meesters op scholen geven het hele jaar door ontzettend veel energie om jouw kindjes van alles te leren en doen elke dag hun uiterste best zich te ontfermen over jouw kind(eren). Een schouderklopje en een ‘dankjewel’ kan natuurlijk elke dag gegeven worden, maar het einde van het jaar is wel een mooie gelegenheid om de juf of meester op school eens extra in het zonnetje te zetten. Ouders kunnen een mooi gebaar maken als blijk van hun waardering in de vorm van een gepast cadeau, hoe klein of hoe groot dat ook is.

En wat markeert zo’n moment nu beter dan het einde van het schooljaar als de kinderen na de zomervakantie naar een andere klas zullen verhuizen? Je kijkt terug op een jaar waar je kind veel heeft bijgeleerd en daar heeft het kind, de ouder én de juf of meester flink aan gewerkt.
Of geef je liever aan het einde van het kalenderjaar een mooi geschenk? Dat is natuurlijk ook een perfecte periode. De geest van erkentelijkheid en vrijgevigheid dat in de lucht hangt in deze periode begrijpen wij bij S.I. Gifts als geen ander. Wij hebben hier immers onze specialiteit van gemaakt.
De kerstvakantie staat voor de deur, de kerstbomen staan al wonderschoon in de etalages en staan er fier bij op de verschillende pleintjes. Dat is natuurlijk een ideaal moment om de juf een mooi cadeau te geven. Of wordt Sinterklaas uitgebreid gevierd op school, leg dan een cadeautje in de schoen van de juf. Dat is nog eens een mooi gebaar!
 

Ideeën voor een cadeau voor de juf

Voor degenen die niet zo goed weten wat een mooi en geschikt cadeau zou zijn voor de juf (of meester), hebben wij op onze site een heleboel ideeën klaarstaan. Je hebt als ouder natuurlijk de keuze om iets uit te kiezen dat vrij standaard is. Een traktatie, kaarsen of een leuke mok bijvoorbeeld. Maar ziet de juf opnieuw een mok of taartje voorbij komen, dan denkt ze wellicht ook ‘dat past niet meer in mijn kast’ of ‘straks pas ik niet meer in mijn broek’.
Tijd dus om het over een andere boeg te gooien. Wij hebben talloze mooie cadeaus op onze site gezet, waarmee je goed voor de dag komt. De juf zal bij deze cadeaus zeker niet denken ‘oh jee’, maar ‘oh yes!’.
Kies bij ons bijvoorbeeld mooie en luxe badproducten uit en personaliseer dat met een mooie kaart waarop je een paar woorden van dankbaarheid kunt zetten. Zo kan de juf thuis nog even ontspannen na een drukke periode op school. Ze heeft het verdiend vind je niet?!

Ook voor meesters hebben wij ultieme cadeaus waarmee ze zichzelf kunnen verzorgen en ze zich heerlijk kunnen ontspannen. Kijk op onze site dan onder ‘cadeaus voor hem’ en we weten zeker dat je een perfecte attentie voor de meester zult vinden.

 

Deze cadeaus zijn niet alleen voor de juf

De geschenken van S.I. Gifts zijn helemaal perfect om de juf op school voor een keertje in het zonnetje te zetten en dank te zeggen voor al haar tijd en moeite gedurende het jaar. Zo’n cadeaupakket is niet alleen geschikt voor de juf op school, maar je kunt het aan een ieder cadeau geven, dat kan natuurlijk voor een speciale gelegenheid zijn.
Het zou uitstekend kunnen dienen als presentje voor een pas getrouwd stel of mensen die zich net hebben verloofd of voor mensen die een huwelijk anniversary vieren. Het is ideaal, omdat je het cadeaupakket op een eenvoudige manier zelf kan samenstellen. Daarnaast kun je via de filters op onze site gemakkelijk jouw voorkeuren aangeven. Zo wordt het dus niet alleen een heel persoonlijk geschenk, maar ook eentje dat past binnen jouw budget. Jij kiest wat je mooi vindt en hoeveel het gaat kosten. Heel simpel! En zeg eens even eerlijk, wie zou er niet van houden om zo’n dergelijk pakket te ontvangen? Eentje speciaal op maat gemaakt voor jou en je geliefde om nog meer mooie momenten samen te maken en te delen. Een top keuze als cadeau voor liefdevolle en verliefde koppels!
 

Je blijft cadeaus willen geven met de cadeaus van S.I. Gifts

Niet alleen voor de juf en verliefde stellen kun je perfecte geschenken uitkiezen op onze site. Het is ook fantastisch om te geven aan je beste vriendin. Beste vriendinnen, tja die slaan we vaak over, maar ze zijn eigenlijk net zo belangrijk voor ons als elke andere persoon in ons leven. Zij zijn meestal de mensen die ‘achter de schermen werken’ en ons vaak genoeg heel veel support en hulp geven die alleen een beste vriendin kan geven. Een leuk en apart geschenk voor alle bemoediging en bijstand gedurende de jaren heen of gewoon als blijk van dankbaarheid voor zo’n mooie waardevolle vriendschap is daarom echt wel op z’n plaats van tijd tot tijd. Je hoeft hiervoor echt niet te wachten tot het einde van het jaar of tot een speciale gelegenheid zich voordoet. Je vriendin kan je elk moment van het jaar in het zonnetje zetten, omdat ze er altijd voor je is. Hoe goed voelt het als een beste vriendin zo'n mooi cadeau aan jou zou geven? Helemaal top, dus denk er over na en geef jouw beste vriendin ook dat fijne gevoel een mooi cadeau van jou te krijgen!
 

Cadeaus voor je beste vriendin

Er zijn verschillende producten waar je uit kunt kiezen. En wederom kun je gebruik maken van onze handige filters. Als je bij ‘cadeaus voor haar’ kijkt, zie je aan de bovenkant van de pagina de mogelijkheid te kiezen aan wie je het cadeau wil geven. Het staat je uiteraard vrij om elk cadeau voor je beste vriendin te kiezen, maar wij hebben, mede dankzij onze ervaring, een preselectie gemaakt voor je om de keuze wat te vergemakkelijken.
Je kunt bij ons mooie en luxueuze cadeaus vinden die er echt op gericht zijn de ontvanger van het presentje te verwennen. Heerlijk geurende bad- en douchegels, badparels, badzouten, bodycrèmes, verschillende soorten badmelk of bruisballen. Maar ook heerlijke thee, koffie en rijk proevende chocoladepakketten. Deze cadeaus draaien om aandacht…het is goed om tijd te nemen voor jezelf, eens lekker te genieten en te ontspannen. Iedereen heeft het wel eens nodig en zeker jouw beste vriendin verdient het!

  S.I. Gifts     30-11-2018 22:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

S.I. Gifts is gespecialiseerd in het aanbieden van luxe geschenksets. Bekijk ons productaanbod en vindt een leuk cadeau voor haar of een stoer cadeau voor hem.

klantenservice

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent en tevreden blijft. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, dan willen wij dat weten. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en horen het dan ook graag indien u tips of suggesties voor ons heeft.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.