Op werkdagen voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Als aanvulling op de Algemene Voorwaarden volgt hieronder een aantal algemene regels voor het gebruik van deze website. Onze website wordt continu aangepast en verbeterd om het aanbod te verbreden en de website actueel te houden. Onze website kan dan ook zonder kennisgeving of aankondiging worden aangepast, bijgewerkt of verwijderd worden. Dat geldt voor de website inclusief alle links en content.

Alle content op onze website is hard aan gewerkt en wij verwachten dan ook dat hier professioneel en zorgvuldig mee wordt omgegaan. U heeft het recht om de verstrekte informatie op onze website te raadplegen. Het is toegestaan de verstrekte informatie op onze website te downloaden en te reproduceren, maar dat geldt alleen voor persoonlijk gebruik. U dient daarbij altijd de bron (conform auteursrecht) te vermelden en link op te nemen die verwijst naar de gebruikte pagina (informatie). Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@sigifts.nl.

Ons team zal er altijd alles aan doen om de informatie op de website actueel en juist te houden. Het is echter mogelijk dat iets over het hoofd wordt gezien en daarom kunnen wij niet garanderen dat de informatie op de website juist, volledig en actueel is. Indien u onjuistheden tegenkomt dan horen dat graag! sigifts.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door gebruik van deze website of door de verstrekte informatie.

Alle verwijzingen op onze website die door andere partijen worden beheerd kunnen wij niet controleren op juistheid. Wij kunnen ook niet controleren of de inhoud actueel en volledig is. Alle verwijzingen worden dan ook enkel als informatiebronnen gebruikt om het gebruik van de website makkelijker te maken.| Meer

Over ons

S.I. Gifts is gespecialiseerd in het aanbieden van luxe geschenksets. Bekijk ons productaanbod en vindt een leuk cadeau voor haar of een stoer cadeau voor hem.

klantenservice

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent en tevreden blijft. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, dan willen wij dat weten. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en horen het dan ook graag indien u tips of suggesties voor ons heeft.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.