Op werkdagen voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

De aangegeven levertijd in de webshop is een indicatie. Wij verzenden op werkdagen t/m 17:00 uur. Heeft u uw bestelling op maandag geplaatst na 17:00 uur? Dan wordt deze dus dinsdag verzonden en kunt u uw pakketje woensdag thuis verwachten.

 

Verzendkosten

Nederland : €3,95* | Gratis verzending vanaf 50 euro. | Brievenbus zending: €2,49

België : €6,95 | Gratis verzending vanaf 75 euro. | Brievenbus zending: €4,49

Andere landen : €12,95 | Gratis verzending vanaf 100 euro. | Brievenbus zending: €4,49

* Bij verzendingen onder rembours komt er 10 euro bij!


Schade melden

Tijdens de verzending van pakketten kan er schade optreden. Bij ontvangst van het pakket dient u te controleren of het in goede staat is afgeleverd. Pas als dit het geval is neemt u het pakket aan. Als het pakket er beschadigd uit ziet dan moet u dit meteen aan de chauffeur melden. U kunt het pakket dan weigeren, zodat het wordt teruggestuurd of accepteren en ons direct mailen op klantenservice@sigifts.nl. Als u bij de chauffeur heeft aangegeven dat er schade is of u weigert het pakket, dan heeft u recht op een vervangend product. Dit zal dan zo snel mogelijk in orde worden gemaakt. Neem altijd direct contact met ons op.

Als u het pakket aanneemt en pas later constateert dat er schade is, dan kunnen wij geen beroep doen op onze transportverzekering. Zorg er dus altijd voor dat u het pakket goed controleert, voordat u ervoor tekent.

 

Retourneren

Voor alle bestellingen die op sigifts.nl worden geplaatst geldt een bedenktermijn van 14 dagen. U bepaald of het product voldoet aan uw verwachtingen. Zo niet, dan heeft u het recht om de producten te retourneren of om te ruilen voor een ander product.

Na het retourneren van de producten wordt het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen teruggestort.

Alvorens het retourneren van de producten vragen wij u contact met ons op te nemen, zodat alles snel en naar wens afgehandeld kan worden. Dat kan door een mail te sturen naar klantenservice@sigifts.nl of door gebruik te maken van het contactformulier.

Uiteraard zijn er wel een aantal voorwaarden:

- Deze garantie geldt niet voor maatwerk producten;
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- De producten moeten compleet zijn en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd;
- De producten zijn onbeschadigd en bevatten geen gebruikssporen.
- Retourzendingen moeten voldoende gefrankeerd zijn en niet onder rembours, anders worden ze geweigerd.


       Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen. Als de retourzending kwijt raakt of als het product kapot gaat tijdens de verzending kunnen wij hier niets aan doen. Wij raden u dan ook aan het product in dezelfde verpakking terug te sturen als waarin u het van ons hebt ontvangen en in het geval van een pakket uw tracking-code goed te bewaren.



| Meer

Over ons

S.I. Gifts is gespecialiseerd in het aanbieden van luxe geschenksets. Bekijk ons productaanbod en vindt een leuk cadeau voor haar of een stoer cadeau voor hem.

klantenservice

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent en tevreden blijft. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, dan willen wij dat weten. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en horen het dan ook graag indien u tips of suggesties voor ons heeft.

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.